Medit i500 compatibel met CORiTEC One series

Versterk uw Digital Workflow | Open systeem | Output: STL-files

Medit i500 voor tandheelkundige professionals

Medit i500: Perfecte integratie met uw Digital Workflow | Open systeem | Output: STL-files. De Medit i500 intra-oraal scanner is uiterst geschikt voor het nauwkeurig, ultrasnel en poedervrij intra-oraal 3D-scannen in levendige kleuren. De Medit i500 is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren in uw digital workflow. In combinatie met de bijbehorende software biedt de i500 hoge resolutiebeelden en een zeer uitgebreid en realistisch beeldkwaliteit dat helpt bij het bepalen van de nauwkeurigheid van de scan. Door de eenvoudige manoeuvreerbaarheid van de i500 is de scanner zowel voor de gebruiker als voor de patiënt zeer functioneel en comfortabel.

Demo op locatie? Contact ons gewoon even 


HIGHLIGHTS i500

Ongekende prijs/prestatieverhouding: Uitzonderlijk snel rendement op de investering

Flexibiliteit: Open systeem, eenvoudig te integreren in uw bedrijf, exporteert eenvoudig STL-bestanden

Indrukwekkende scansnelheid: 2 High-Speed camera's voor het snel en efficiënt intra-oraal scannen met intelligente scandetectie algoritme waardoor bij het onderbreken van de scan de i500 direct verder gaat waar u was gebleven.

Poedervrij: Het poederen is niet meer nodig voor reguliere werkstukken en vergemakkelijkt het scanproces voor u en maakt het voor de patiënt comfortabel

Hoge nauwkeurigheid:
Enkele kroon: Scan nauwkeurigheid = 5.1 μm (±0.49 μm) | Precisie = 3.2 μm (±0.74 μm)

Perfecte integratie met uw Complete Digital Workflow

 

 

Ga terug