Kwaliteit, support en zekerheid

uberVo dental exploiteert al vanaf de oprichting in 2004 officieel importeur- en dealerschap van SCHÜTZ DENTAL, IMES-ICORE® en SILADENT voor Nederland. uberVo is een betrouwbare partner voor de totale mondzorg, waarbij support,  kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan.

Voor de (digitale)tandtechniek levert uberVo een exclusief portfolio aan CAD/CAM-producten voor modelvervaardiging, prothesetechniek tot en met een Complete Digital Workflow: labscanners, 3D printers, mondscanners, CAD-designsoftware, blanks, imes-icore® freesmachines en verbruiksmaterialen. De kracht van onze digital-workflow zit in het open-STL-systeem waarbij u zelf bepaalt of u een werkstuk(model) zélf designed en freest of het frezen uitbesteed door middel van een open STL-file. Met ons CAD/CAM-portfolio is eigenlijk alles mogelijk en stelt u uw eigen workflow samen. 

Voor de tandheelkunde levert uberVo een divers assortiment aan hoogwaardige composieten en materialen met daarnaast het SCHÜTZ-dental implantaatsysteem (IMPLA). Ook het zebris digitaal kaakanalyse- en registratiesysteem is niet meer weg te denken uit onze digital-workflow en is zeer geschikt voor het uitvoeren van een gedegen: implantaatplanning, voorbereiding van een prothetische (holistische) behandeling en als leidraad voor herkenning van 'Craniomandibulaire Dysfunctie' (CMD).

uberVo verzorgt met toenemende vraag exclusieve implantaattrainingen van ons IMPLA™-systeem onder supervisie van hooggekwalificeerde IMPLA™-implantologen. Deze trainingen staan zéér hoog aangeschreven en zijn zeker aan te raden voor tandarts-implantologen. Ook voor andere CAD/CAM-cursussen (met KRTP-educatiepunten) staat ons cursuscentrum voor onze klanten ter beschikking.

Samenwerken met uberVo dental Nederland betekent altijd een eerlijk en deskundig advies, official labels op producten, dagelijks imes-icore®-CAM-support, hoge kwaliteit en vakkennis op alle facetten. Met uberVo dental | Nederland bent u  goed voorbereid op de toekomst. 

uberVo dental 
IMPORTEUR/DEALER SCHÜTZ DENTAL | IMES-ICORE® | SILADENT